İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı SEYDİLER OSB'DE BULUNAN BAŞKAR DOĞALTAŞ SANAYİ VE TİCARET LTDŞTİ İSİMLİ MERMER FABRİKAMIZDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE;FABRİKAMIZIN MUHASEBE İŞLEMLERİNDEN SORUMLU OLABİLECEK, LOGO MUHASEBE PROGRAMINA HAKİM TECRÜBELİ, BAYAN MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR.NOT:KASTAMONU MERKEZDEN SERVİS İMKANI SAĞLANMAKTADIRİLETİŞİM FİNANSMAN HİLAL HANIM : 0532 448 10 37İLETİŞİM MUSA BAŞ : 0544 760 22 68


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeDENEYİMLİ,LOGO PROGRAMLARINA HAKİM OLAN,MİCROSOFT PROGRAMLARINA HAKİM22- 40 YAŞ ARASI, BAYAN MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Kadın 22- -44 (31.05.2002 - 3.05.1980 tarihleri arasında doğan kişiler) Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Önlisans
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MERKEZ OSB MAHALLESİ YİBO CADDE SEYDİLER KASTAMONU SEYDİLER KASTAMONU / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DEVREKANİ , KASTAMONU MERKEZ , AĞLI , SEYDİLER İrtibat Bilgileri : İsim : HİLAL ARSLAN Ünvan : FİNANSMAN Telefon : 905324481037 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B [Deneyim: 1(Yıl)] En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kastamonu
İlçe : Devrekani
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905324481037

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kastamonu ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kastamonu, Edmeg DEVREKANİ veya Edmeg Kastamonu Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kastamonu ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder