İŞ İLANI DETAYI

Çankırı ili Korgun ilçesinde Swolx marka iş ayakkabısı üretimi yapan firmamızın muhasebe departmanında istihdam edilmek üzere muhasebe personeli arayışımız mevcuttur.


Takım Çalışması Üniversitelerin İktisat, İşletme, Maliye , muhasebe vb. bölümlerinden mezun, Üretim firmalarında Muhasebe tecrübesi olan, Muhasebe alanında min. 3 yıl tecrübeli, Genel muhasebe, tek düzen hesap planı, ve vergi uygulamaları konusunda bilgi ve tecrübe sahibi,Fatura süreçlerine hakim ve fatura girişi yapabilen, MS Office Programlarına hakim,Tercihen Kdv iade mahsup konularında tecrübeli Detaylara özen gösteren ve analitik düşünebilme yeteneğine sahip, Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen, Finansal tablolar konusunda bilgili ve deneyimli, Mesleki güncel mevzuat bilgisi olan.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BÜYÜK OSB MAHALLESİ D CAD NO:1/7 KORGUN ÇANKIRI / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ÇANKIRI İrtibat Bilgileri : İsim : FAZİLET HANIM Ünvan : Telefon : 905423431173 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çankırı
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905423431173

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Çankırı Geneli İş İlanları